Sågning av Västerås flygplats från Miljöpartiet och Vänsterpartiet

Sågning av Västerås flygplats från Miljöpartiet och Vänsterpartiet

I lördags den 19 maj 2012 så har Magnus Edström (MP) och Vasiliki Tsouplaki (V) gemensamt i en debattartikel i Vestmanlands Läns Tidning (VLT) sågat av livlinan för Västerås flygplats. Jag citerar deras slutord nedan; ”Satsa på bättre bussförbindelser till Arlanda. Inga mer skattepengar till Västerås flygplats!” Länk till artikeln: http://vlt.se/asikt/debatt/1.1662760-inga-mer-skattepengar-till-vasteras-flygplats

Blåslampan kommer att avkräva samtliga politiska partier i Västerås kommun ett klart besked hur varje parti förhåller sig till flygplatsens vara eller inte vara. Detta i god tid före nästa val. Det gör vi för att det inte skall råda några som helst tveksamheter mellan enskilda partimedlemmars åsikt och partiets ståndpunkt. Även en motivering till den avgivna ståndpunkten skall redovisas.

Just nu förs en skriftlig dialog med styrelseledamoten i Västerås Flygplats AB, folkpartisten Karl-Erik Andersson, den kommer att återges på blåslampan när den är avslutad.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i Riks, Västerås. Bokmärk permalink.

2 svar pâ Sågning av Västerås flygplats från Miljöpartiet och Vänsterpartiet

Lämna ett svar