Moderaterna i Västerås fortsätter striden om flygplatsen

Moderaterna i Västerås fortsätter striden om flygplatsen

Nu efter 158 dagar har ännu inget svar kommit från den politiska alliansen (M, Fp, KD och C) på mina frågor om deras påståenden om Västerås flygplats som de angav i debattartikeln, Vestmanlands Läns Tidning (VLT) den 9 september. Frågorna kan läsas på: http://xn--blslampan-62a.se/?p=3168. De som undertecknat debattartikeln och därmed är ansvariga för innehållet är; Elisabeth Unell (M), Ragnhild Källberg (FP), Maria Lindelöf (KD), och Lars Kallsäby (C).

I en debattartikel i Vestmanlands läns tidning den 11 februari skyller nu västmanlandsmoderater (M) problemen för Västerås flygplats på S+SD+V+MP som genom ett gemensamt beslut i trafikutskottet hotar Västerås flygplats existens och överlevnad enligt moderaternas debattartikel. Länk till debattartikel i vlt:  http://vlt.se/asikt/debatt/1.2378479-s-sd-v-mp-hotar-vasteras-flygplats-i-vasteras

Det stärker inte väljarnas förtroende för den politiska alliansen i Västerås att inte ens försöka besvara de enkla frågor som skulle bringa klarhet i deras skriftliga påståenden om Västerås flygplats.

Men tiden mot höstens val krymper fort och striden om Västerås flygplats kommer säkert att avspegla sig i valresultatet, så av den anledningen så kanske ett svar från alliansen skulle vara välkommet.

Jag kommer att skriftligt påminna alla berörda parter i denna fråga och därmed lämna dörren öppen för respons.

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i Riks, Västerås. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar