Missnöjet börjar jäsa allt mera högljutt bland medborgarna i Surahammar

Missnöjet börjar jäsa allt mera högljutt bland medborgarna i Surahammar

Missnöjet bland medborgarna i Surahammar börjar nu visa sig mer och mer, detta kan vi konstatera genom alla tips och klagomål som kommer in till blåslampan. Även insändare från surahammarsbor visar sitt missnöje över kommunen. Se debattartikel i Vestmanlands Läns Tidning (VLT) lördagen den 22 februari 2014;  http://vlt.se/asikt/debatt/1.2392826-s-dominans-forlamar-surahammar

Debattören i VLT visar på möjliga förklaringar till varför Surahammar inte bara stannat av i utvecklingen utan till och med går bakåt. Han talar om den socialdemokratiska totaldominansen i politiken som en möjlig förklaring till den stiltje som råder i kommunen.

En intressant tes som mycket väl kan vara riktigt, om det inte finns någon konkurrens, så är det i regel så att ansträngning kan vara helt onödig, man känner inget som helst flås i nacken. Detta slår ofta igenom i alla sektorer i kommunen och som ett resultat av detta stannar utvecklingen av.

När sedan kommunens politiker och tjänstemän gömmer sig undan i garderoben och vägrar att stå upp för sina arbeten och beslut, visar det på ett skrämmande dåligt omdöme och brist på respekt för sin kommunmedborgare.

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

 

Detta inlägg var postat i Riks, Surahammar. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar