Arbetsförmedlingen – VÄRSTINGMYNDIGHETEN – ett korthus på väg att ramla ihop

Arbetsförmedlingen – VÄRSTINGMYNDIGHETEN – ett korthus på väg att ramla ihop

Ett gigantiskt korthus på den svenska klarblåa himlen är färdig att kollapsa vilket ögonblick som helst, nämligen VÄRSTINGMYNDIGHETEN – arbetsförmedlingen.  Arbetsförmedlingen med ekonomiska stödåtgärder av gigantiska mått riktade till företag som åtar sig att ”förvara” arbetslösa, utan andra krav från arbetsförmedlingen än tystnad.


Bidragen och stödåtgärderna till företag blir bara fler och fler. Syftet kan bara tolkas som ett sätt att dölja och mörka Sveriges djupa och verkliga problem att ge folk riktiga JOBB.

Som ett exempel med vad jag menar är ett korthus, vill jag peka ut Fas3 som är ett av nutidens värsta program som arbetsförmedlingen har konstruerat, som ett vapen mot arbetslösheten. I Fas3 har det nu gått så långt mot ättestupet att systemet även ger möjlighet att inrymma och använda den beprövade metoden kedjebrev.   Med denna metod kan de driftiga starta egna underföretag till Fas3 och då inte bara bli självförsörjande ekonomiskt, utan också generera vinster till deltagarna. Detta genom att på rätt sätt använda de direkta ersättningarna och stödåtgärder till företag och arbetslösa från arbetsförmedlingen.

Ett korthus som är på god väg att falla ihop.  Ett dåligt och skamligt Sverigebygge!

Solida hus på fast grund och reella JOBB  –  Det är vad Sverige behöver!

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar