Blåslampan polisanmäler Länsstyrelsen i Västmanland

Blåslampan polisanmäler Länsstyrelsen i Västmanland

Blåslampan har polisanmält Länsstyrelsen i Västmanland och Näringslivsfunktionen samt Enheten för regional utveckling.

länsstyrelsen

Polisanmälan är anmäld och inskriven 2016-07-07. FRITEXT nedan kopierad från polisanmälan:
”INLEDNING
Målsägande inkommer till polisstationen i Västerås för att göra en anmälan.
HÄNDELSE:
Målsägande uppger i sin skrivelse att han vill göra en anmälan av Länsstyrelsen Västmanlands län och Näringslivsfunktionen och Enheten för regional utveckling. Mälsägande uppger att dessa under mer än 10 år tillbaka haft en en bristande och otillfredsställande kontroll av hur offentliga skattemedel har använts i de ideella föreningarna Kvintätt FKIV, företagsamma kvinnor i Västmanland samt WINNET ekonomisk förening. Målsägande uppger vidare att Bo Bernerstedt i ett svarsbrev till Justieombudsmannen lämnat gravt osanna uppgifter med upplysningar om att målsägande och Bo pratat i telefon vid flera tillfällen och svarat  på målsägandes frågor. Målsägande menar att det är grav osanning. Enligt målsägande har Bo senare tagit tillbaka dessa upplysningar då de inte gick att styrka.
ÖVRIGT:
Målsägande har bifogat en skrivelse med mejl,  brev,  tjänsteanteckningar samt målsägandes anmälan till Jusitieombudsmannen.………………………………………………………………………………………………………………LPO Västerås                                                                                     Handläggande enhet: LPO Västerås
Box 9
721 03 Västerås
Besöksadress: Västgötegatan 7”

Det finns ett stort antal märkliga turer i handläggningen av alla projektbidrag i de ovan nämnda ideella föreningarna, och som därmed måste få ett objektivt och professionellt granskande som står helt utanför det officiella myndighets Sverige
Jag har följt de ideella kvinnoföreningarna ända sedan 2005 och sett hur man skandallöst förbrukat skattemedel till enbart ett svart oändligt hål utan samhällelig nytta. Detta har självklart inte kunnat ske utan att beviljande och kontrollerande myndigheter haft svart ögonbindel på sig.

Bara i Västmanlands län har det under åren runnit ut mellan 40-50 miljoner kronor, lägg sedan till vad Winnet och de ideella föreningarna kostat skattebetalarna i hela Sverige, då blir det garanterat ingen bra nattsömn.

För mig är anmälan också ett viktigt arbete med att försöka få någon form av kvitto eller bevis på vad den svenska hederligheten och rättssäkerheten, egentligen är värd hos det offentliga Sverige.

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar