Arbetsförmedlingen – Den KATASTROFALA Bidragsförmedlingen

Arbetsförmedlingen – Den KATASTROFALA Bidragsförmedlingen

Hög tid nu att byta namn på den svenska skandalmyndigheten Arbetsförmedlingen till en av Sveriges största bidragsmyndighet både till arbetstagare och obskyra så kallade entreprenörer. Skandaler och misstänkta oegentligheter duggar tätt bland dessa bidragsentreprenörer.

Denna bild Šr fri att anvŠnda i alla sammanhang. This picture is free to use.

Det senaste men absolut inte det sista är SVT:s avslöjanden kring företaget ABC-kraften (Som tidigare hette Personalstrategerna). Läs om SVT:s granskning med rubriken: Så lurade bolaget Arbetsförmedlingen – http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-lurade-bolaget-arbetsformedlingen 

Mer fakta kring detta bolag i SVT:s granskning med rubriken: Trots fel och fusk: Nytt succéresultat för coachbolaget – http://www.svt.se/nyheter/inrikes/trots-fel-och-fusk-nytt-succeresultat-for-coachbolaget 

Om inte Arbetsförmedlingen fanns som kontinuerligt matade bolaget ABC-kraften med skattefinansierade uppdrag, vars nytta kraftigt kan ifrågasättas skulle detta företag inte existera. Detta företag har inget med genuint entreprenörskap att göra. Det finns ingen hållbar affärsidé hos företaget, de självdör så snart Arbetsförmedlingen avslutar sina engagemang som självklart aldrig skulle ha påbörjats.

Att den nuvarande regeringen och då i synnerhet det ansvariga arbetsmarknadsdepartementet och ansvarig arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson tillåter vansinnet inom Arbetsförmedlingen, inte bara ske utan också fortgå år efter år.  Detta får också ske utan några

märkbara åtgärder, vilket visar på en respektlöshet och inkompetens inför att skapa NYTTA för våra skattepengar, som verkar råda i dagens styrande regering.

Listan på skandaler i Arbetsförmedlingen kan göras hur lång som helst och sträcker sig decennier bakåt i tiden. Så myndigheten har gjort skäl för mitt begrepp en värstingmyndighet som består och stadigt går åt fel håll.

Jag har skrivit mycket om denna mycket tragiska och sorgliga myndighet men en bra sammanfattning är min artikel från den 7 september 2014 med rubriken: Arbetsförmedlingen – VÄRSTINGMYNDIGHETEN – ett korthus på väg att ramla ihop – http://xn--blslampan-62a.se/?p=4079

Ett hus byggd på solid grund och kraft för skapande av reella JOBB – Det är vad Sverige behöver!

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar