Arbetsförmedlingens inkompetens och mygel fortsätter…

Arbetsförmedlingens inkompetens och mygel fortsätter…

Eländet på denna svenska skandalmyndighet Arbetsförmedlingen bara fortsätter och fortsätter. Det kommer ständigt fram nya missförhållanden som öppet visar på häpnadsväckande inkompetens och mygel.


Jag har tidigare kallat Arbetsförmedlingen för Bidragsförmedlingen och det har inte förändras till det bättre utan snarare tvärtom.  Jag har skrivit mycket om denna mycket tragiska och sorgliga myndighet, en artikel som styrker namnet Bidragsmyndigheten är min artikel från den 9 juni 2017 med rubriken: Regeringen skapar nya Fas3 sysselsättningar då inget annat hjälper – http://xn--blslampan-62a.se/?p=5453

Arbetsförmedlingen har använt hela alfabetet på sin hemsida och har en sida med rubriken; Stöd och insatser A-Ö – Länk: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Stod-och-service/Stod-och-insatser-A-O.html

Arbetsförmedlingens Stöd och insatser A-Ö är grotesk och en skam för Sverige. Det visar på Sveriges förmåga att inte till någon enda del komma tillbaka till forna industriella stortider. Tider då Sverige var en global aktör att räkna med och sågs med avund och respekt av världens länder är det numera bara skärvor kvar.

Det är många kritiska röster om och kring skandalmyndigheten Arbetsförmedlingen.
Många menar att Arbetsförmedlingen är en särdeles ineffektiv myndighet och utan förmåga att utföra sitt uppdrag, nämligen att matcha och förmedla JOBB. Trots att myndigheten inte har förmåga att utföra sitt uppdrag, så har Arbetsförmedlingen drygt 12000 anställda och kostar skattebetalarna årligen 70-80 miljarder kronor.

Att det också förekommer mygel, fusk och oegentligheter inom väggarna på denna myndighetsgigant råder det för mig inga tvivel om. Oegentligheter kommer upp i ljuset då och då, detta trots myndighetens flitigt använda SEKRETESSTÄMPEL.

Jag rekommenderar en bloggartikel av Rebecca Weidmo Uvell publicerat den 21 augusti 2017 med rubriken: VITTNESMÅL FRÅN INSIDAN PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN
http://uvell.se/2017/08/21/vittnesmal-fran-insidan-pa-arbetsformedlingen/

Jag skrev i maj i år en artikel med rubriken, Arbetsförmedlingen bör snarast förpassas till graven – http://xn--blslampan-62a.se/?p=5412
För mig gäller detta krav fortfarande och blir bara starkare och starkare.

Finns det bara reella JOBB att fördela i landet så kan och skall matchningen och fördelningen ske av andra, inte en byråkratisk och inkompetent myndighet.

Ändra omedelbart namnet Arbetsförmedlingen till Bidragsförmedlingen intill att man förpassat hela myndigheten till graven.

Igår kom beskedet från regeringen att sju myndigheter skall flyttas ut till orter i landet. Återigen ett bevis på regeringens desperation och därmed den hänsynslösa jakten på att skapa mer och mer respiratorsysselsättning.
TRAGISKT FÖR ALLA!
Läs min artikel från maj 2015 med rubriken: Att flytta ut myndigheter i landet kan vara direkt skadligt för ett landsbygdssamhälle – http://xn--blslampan-62a.se/?p=4542

Alla krafter i landet bör vara ansträngda med att skapa hållbara och reella JOBB.

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Ett svar pâ Arbetsförmedlingens inkompetens och mygel fortsätter…

  1. visslaren säger:

    Tack för en upplysande artikel om ett av Sveriges sorghus med allt vad som förknippas med ett korruptionsöppet kommunistiskt samhälle som många i sin naivitet trodde var en förgången tid.
    Jag vet och känner till mera om korruptionselände i många svenska myndigheter som jag skall
    tipsa om, allt för att kunna i vart fall minska surdegarna.
    Visslaren

Lämna ett svar