Axplock med Blåslampans ”värstingar” 2017

Axplock med Blåslampans ”värstingar” 2017

Här några av Blåslampans officiella ”värstingar” för 2017. Dessa kommer självklart att i fortsättningen få känna av värmen från blåslampan om de fortsätter med sitt dåliga beteende. Allt i kampen för att göra tillvaron lite bättre för flera.

 1. Arbetsförmedlingen (Myndigheten som troget fortsätter med att sticka ut näsan i alla dåliga sammanhang och överallt i hela landet. Fortsatta skandaler och märkligheter är det som förknippas med denna myndighet.) Myndigheten som verkar ha prenumererat på att år efter år ha en plats bland Sveriges värstingar.
  Länk till en av årets bloggartikel om arbetsförmedlingen: Rubrik: Arbetsförmedlingen är ett enda stort skämt… http://xn--blslampan-62a.se/?p=5631
 1. Flygplatsen Västerås (Västerås kommun som i decennier inte har lyckats med att få till en flygplats som har flygdestinationer så folk kan flyga. Däremot har flygplatsen lyckats med konststycket att aldrig något år från starten ha lyckats komma på plussidan ekonomiskt. Skattebetalarna i Västerås har under den tid flygplatsen har existerat betalt mer än en halv miljard.
  Skandalen och skammen för Västerås fortsätter år efter år.
  Länk till senaste artikeln om flygplatsen: http://xn--blslampan-62a.se/?p=5405
 2. Transportstyrelsen (Transportstyrelsen får representera alla Sveriges myndighetsvärstingar som tillhör och förtjänar priset 2017 ”Årets myndighetsvärsting”. En makalös och obeskrivlig story!)
  Skärpning Sveriges myndigheter!
  Länk till bloggartikel om myndighetsträsket: http://xn--blslampan-62a.se/?p=5533
 3. Överkalix kommun (ÖverKalix kommun som trots skriftligt löfte om att besvara frågor i anledning av den kinesiska etableringen av en fabrik för tillverkning av myggmedel verkar helt ointresserade att besvara ställda frågor. En fördjupad efterforskning bör nog inledas med vilka kontakter i Kina som företrädare för Överkalix kommun hade vid sina besök i Kina.)
  Skärpning Överkalix kommun!
  Länk till bloggartikel om Överkalix och rubriken: Överkalix kommun skamlöst ointresserade att besvara frågor – http://xn--blslampan-62a.se/?p=5643  
 4. Bidragslandet Sverige (Stora delar av Sverige hålls igång enbart genom att den politiska agendan går ut på ett ohämmat stöd och bidrag både till privatpersoner och företagEn otrolig ”värsting” som styr och ställer med onödiga bidrag i Sverige 2017 är myndigheten mucf.se.)
  Avskaffas bidragen och stöden så faller masken av, och nakenheten visar upp sig i dagen.
  Länk till bloggartikel lite om det svenska stöd- och bidragsträsket:  http://xn--blslampan-62a.se/?p=4868
 5. Mörkläggningen inom offentliga Sverige (Transportstyrelsen får representera alla Sveriges myndighetsvärstingar som tillhör och förtjänar priset 2017 ”Årets myndighetsvärsting”. En makalös och obeskrivlig story!) Skärpning Sveriges myndigheter!
  Länk till bloggartikel om myndighetsträsket: http://xn--blslampan-62a.se/?p=5533

Detta är bara några exempel bland alla ”värstingar” som härjar i vårt samhälle. Dessa och alla nya som ständigt kommer till, skall och måste bekämpas på alla demokratiska, korrekta och värdiga sätt, men de skall alla få känna på blåslampans värme.

Redaktionen

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar