SVT i Västmanland NATTSVART

SVT i Västmanland NATTSVART

I ordets rätta mening så är Sveriges Televisons Västmanlandsnytt NATTSVART.  Det är inte bara någon engångsföreteelse att TV-rutan lyser SVART, nu senast i morgonsändningen den 5 juni.

Ibland om rutan inte är totalt svart så läggs Stockholmsnytt eller Örebronyheter ut som ersättare, när man av någon anledning har tappat bort sitt eget läns nyheter. Vilken län man bor i verkar inte spela SVT någon roll. Jag antar att det kallas gränslösa nyheter.

Men för det mesta när avbrotten kommer, så är TV-bilden helt svart och utan något som helst meddelande om orsaken till den uteblivna sändningen. Som tur är så finns nu vanan att det inträffar då och då, det gör att man i alla fall inte springer iväg med TV apparaten till reparatören. Konstigt att man betalar en TV avgift för en svart ruta.

Det är skandallöst dåligt av det publika TV monopolet att inte ens klara av tekniken efter så många decenniers träning. Att man sedan också har en minst sagt låg kvalitet på innehållet i de lokala programmen, gör inte saken mer angenäm.

Alla svar, men även uteblivna svar kan komma att publiceras på blåslampan.se

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar