Isabella Lövin – Lever inte som hon lär

Isabella Lövin – Lever inte som hon lär

Isabella Lövin lever inte som hon lär, samtidigt som hon beskattar flyget i syfte att fördyra flygningarna för medborgarna i Sverige, så frossar hon sig på sina flygningar. Inte bara med att använda flyget på sina resor, utan att också kosta på sig business class.

Isabella Lövin Utrikesdepartementet
Minister för Internationellt utvecklingssamarbete och Klimat
Vice Statsminister

Kostnaden kanske inte betyder så mycket för henne när det kan tas ur andras plånböcker, nämligen skattebetalarnas.  Men otäcka signaler skickar det ut, man behöver inte snåla när andra betalar.
Detta skrev Expressen om i en artikel den 24 augusti med rubriken;  Lövins skyhöga flygnotor – väljer business class över hela världen – Länk; https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/lovins-skyhoga-flygnotor-valjer-business-class-over-hela-varlden/

Det finns  säkert andra som menar att man bör och skall ”leva som man lär” om man tjänar folket. En artikel skriven av Karl Weibom i Vestmanlands Läns Tidning hade  rubriken; Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket – https://www.vlt.se/artikel/opinion/ledare/karl-beijbom-varje-forslosad-skattekrona-ar-en-stold-fran-folket

Jag har själv flugit mycket i mitt arbete både i Sverige och internationellt, jag har alltid betalt min flygbiljett själv. Jag har likaså alltid flugit ekonomi klass. Sveriges rikaste och definitivt Sveriges största entreprenör i mina ögon är; Ingvar Kamprad, IKEA. Han har mig veterligen alltid flugit ekonomi klass.

Ingen behöver inte acceptera detta dubbla och falska budskap från Lövin.

Isabella Lövin, Tänk till, och lev som Du lär!

Bästa tillväxt-och exporthälsningar

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar