Valet är över… men RÖRIGT OCH SKÖRT

Valet är över… men RÖRIGT OCH SKÖRT

Valet är nu över och vardagen börjar och löften skall börja levereras. Men det känns lika skört som en såpbubbla som kan spricka vid minsta vindpust eller beröring.

Inget av de åtta partierna i valet anser sig vara förlorare, utan det finns bara vinnare om man får tro dem själva. Ingen vill visa sig svag och särskilt ödmjuk mot väljarna. Nu återstår bara kampen om vem som skall ta vem, och vem som skall prata med vem, och om man skall prata överhuvudtaget.

En skör bubbla som kan spricka av den minsta lilla vindpust.

Sverige lever och verkar i en öppen värld, med alla dörrar vidöppen och därmed utsatta för alla världens länder med deras konkurrensförmåga, detta helt utan fallskärmar skyddsutrustning. Detta är ett faktum och det måste vi förhålla oss till, därför desto större anledning att fokusera insatser på företagens förmåga att klara av den konkurrensutsatta exporten.

Det är med stor spänning jag och alla väljare följer och ser hur det kommande styret av Sverige kommer att se ut. Oavsett vilket regringsstyre det blir så skall infriandet av alla avgivna löften infrias.

Men det torde inte bli så mycket annorlunda de nya fyra åren, oavsett vilken regering som Sverige slutligen blir varse. Senaste mandatperiodens fyra år får betraktas som mer eller mindre förlorad.

För mig känns valet som ett hönshus med en vänster och högeravdelning, precis det jag skrev om före valet med rubriken; Valet 9 september i Sverige – Vänster eller Höger – Läs: http://xn--blslampan-62a.se/?p=5953

Tuppfäktningen kan börja!

Svar eller uteblivna svar kan komma att publiceras på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar