Bidragsfusket eskalerar lavinartad

Bidragsfusket eskalerar lavinartad

Trots ett gediget utvecklat bidrags Sverige sedan flera decennier tillbaka och som rätteligen borde avta, men istället så fortsätter bidragen att växa lavinartat. Med ett växande bidragssystem så kommer ofelbart och skyndsamt mera fusk och oegentligheter.

Sverige har skapat nya former av 1930-talets beredskapsarbete, utan n√§mnv√§rda arbetsinsatser. √Ąnda sedan arbetsmarknaden b√∂rjade svikta rej√§lt och de styrande ins√•g att storhetstiden som en ledande industrination inte l√§ngre existerade, startade den staliga JOBB-respiratorn. Fr√•n b√∂rjan var nog dessa respirator√•tg√§rder p√• arbetsmarknaden t√§nkta som tempor√§ra, men med tiden √∂vergick de till att bli mer och mer permanenta.

Det mesta av den skattefinansierade sysselsättningen som skapas idag, utgörs av både direkta och indirekta bidrag och finns att tillgå för både privatpersoner och företag. Det är en gedigen samling med sofistikerade system som ryms inom denna makabra sysselsättningsfabrik.

Läs några av mina tidigare artiklar nedan kring detta ämne.
Fel bidrag = Mer korruption, mutor, fusk och bidragsberoende ‚Äď http://xn--blslampan-62a.se/?p=5533 – Mera Bidrag ‚Äď Mera Fusk – http://xn--blslampan-62a.se/?p=4922
Arbetsf√∂rmedlingen ‚Äď Den KATASTROFALA Bidragsf√∂rmedlingen – http://xn--blslampan-62a.se/?p=5115 ¬†Bidragsrespiratorn ¬†riskerar att √∂ka p√• korruption och nepotism. L√§s artikeln med rubriken: Nepotismen breder ut sig i det svenska samh√§llet – 23 feb 2012 – http://xn--blslampan-62a.se/?p=835

Bara kontrollsidan för detta gigantiska ekonomiska bidragssystem kräver en enorm apparat av kontrollorgan, men trots detta är det ändå bara toppen av ett isberg som kommer fram i dagen.
Men det ger mycket respiratorsysselsättning och låg arbetslöshet till glädje för statistiken.

Ansvaret för denna sysselsättningsrespirator, som blåser ut bidragspengar till ett omättligt svart hål, ligger helt på på de politiskt ansvariga.

Med fyra förlorade år med en av de svagaste regeringar som Sverige haft under många decennier, så är mitt hopp nu på förändringar, med en ny stark regering med handlingskraft, som kan vända på den negativa utvecklingen.

Sveriges behöver en frisk tillväxtgenerator Рinte en bidragsrespirator

Sverige beh√∂ver tillv√§xt genererad av egen kraft ‚Äď inte bidragskraft

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Ett svar pâ Bidragsfusket eskalerar lavinartad

  1. Palle säger:

    Halloj, inte ett dugg f√∂rv√•nande i det ”r√∂da” Sverige som sp√•rat ur HELT. L√•t oss nu se vad som h√§nder med en ny regering. Bra skrivet.
    Palle

Lämna ett svar