Efter valet – Vänster eller Höger i Sverige?

Efter valet – Vänster eller Höger i Sverige?

Valet i Sverige är över,  och nu utropar sig både Vänster och Höger sidorna sig som segrare. Men med lite olika meningar vilka som tillhör respektive sidor.

Om röran och oredan var stor före valet så är den minst sagt kaotisk efter valet. Ingen av de åtta partierna vet om man skall prata och definitivt inte med vem man skall föra samtal om det kommer på tal. Bedrövligt och oanständigt!

Jag har många gånger skrivit om vad jag menar är grunden för ett framåsträvande och välmående Sverige, nämligen Reella JOBB. Lösningen är inte den nu härskande respiratorsysselsättningen som jag menar finns och mest har sitt ursprung och härskar på vänstersidan. Denna respiratorsysselsättning  har nu i fyra år byggts ut till gigantiska höjder, vilket gör det svårt, nästan omöjligt att avveckla.

Eftersom jag är en hängiven fanatiker av Sveriges nödvändighet med en framgångsrik export, så har jag mest lyssnat på vilken sida av vänster-höger som jag kan lita mest på i detta fall. Eller rättare sagt den sida som är minst dålig på att säkra en framgångsrik exportindustri, av den skärva som idag 2018 finns kvar i Sverige.

Sverige och dess exportindustri kan aldrig leva på myndigheter, även om det finns exempel på att byråkrattjänstemän har försökt sig på att exportera myndigheten arbetsförmedlingen till Ryssland.

Det enda resultatet efter detta exportprojekt enbart är en dränering på svenska folkets plånbok på deras skattepengar. Detta hände i Västmanlands län och initierades av arbetsmarknadsdirektören, chef för den nu avvecklade länsarbetsnämnden.

Tyvärr så är detta ett av många exempel på vansinnet inom den svenska myndighetssfären som bara växer och växer. Många myndigheter är så överdimensionerade med folk att man helt enkelt ryms inom de gamla väggarna. En otrolig expansion av nyanställningar, som till stora delar får ses som sysselsättningar, ser ut att fortsätta i samma accelererande takt som under de senaste decennierna.

Så nu skall Sverige återigen fyra år tvingas se problemen torna upp sig inom område efter område, detta oavsett vilken sida som kommer att styra landet.

Boxningsmatchen om regeringsmakten kan nu börja.

Svar eller uteblivna svar kan komma att publiceras på bloggen.

Mina varmaste export och tillväxthälsningar

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar