Arbetsförmedlingen går kanske mot en total avveckling

Arbetsförmedlingen går kanske mot en total avveckling

Förhoppningen har nu ökat för att den svenska skandal- och bidragsmyndigheten Arbetsförmedlingen (AF) går mot slutet. Se artikel i PS med rubriken: Jobbslakt nästa år på statens myndighet:”Slarvigt utfört” –  http://www.dagensps.se/nyheter/jobbslakt-2019-pa-statens-myndighet/?

Det tar aldrig slut på de många skandalerna som vildsint härjar kring myndigheten AF.  Det är allt från personalfrågor till nepotism och en hur stor bukett som helst med sofistikerade oegentligheter. Detta trots att myndigheten gör allt för att mörklägga det mesta. Jag har själv råkat ut för stämpeln sekretessbelagt.        

Så snart man kommer för nära ett ärende som innehåller något obekvämt och känsligt så åker denna stämpel fram, och då är man för det mesta slagen knockout.

Tystnad är myndighetens bäste vän!

Jag har skrivit många artiklar om katastrofmyndigheten arbetsförmedlingen (AF), jag vill dock hänvisa till min artikel från maj 2017 med rubriken; Arbetsförmedlingen bör snarast förpassas till graven – http://xn--blslampan-62a.se/?p=5412

I denna artikel gav jag ett förenklat förslag hur en arbetsförmedling kunde fungera i privat regi med bara resultatbaserad ersättning på reella JOBB som förmedlas. Inga utbetalda skattepengar förrän ett förmedlat JOBB utförts och som lett till anställning, och helt utan respiratorhjälp.

Det enklaste är att förmedla ett JOBB – Bara det finns!

Ansvaret för att se till att det finns reella JOBB att förmedla ligger ytterst på en regering som Sverige just i denna skrivande stund saknar.

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar