Äntligen! Arbetsförmedlingens sorti har förhoppningsvis startat

Äntligen! Arbetsförmedlingens sorti har förhoppningsvis startat 

Att så tidigt på det nya året med egna ögon få bevittna ett stort varsel till uppsägning på en av mina ”värstingmyndigheter”, nämligen Arbetsförmedlingen, är både glädjande och stärkande för tron på ett något friskare Sverige.

Jag och andra har skrivit spaltkilometer om denna vad jag benämner som en första gradens ”värstingmyndighet” i Sverige, och som jag menar gör mer skada än nytta.

Jag nöjer mig här att hänvisa till en av mina många artiklar om Arbetsförmedlingen, Artikel är från oktober 2017 med rubriken; Arbetsförmedlingen är ett enda stort skämt…
Länk: http://xn--blslampan-62a.se/?p=5631

I artikeln kan Ni finna en rad länkar till andra artiklar om Arbetsförmedlingen och dess brister och skandaler. Även en länk till Riksrevisionens rapport om arbetsförmedlingen som visar på en stor del av myndighetens rätta jag.

Efter det slutliga beskedet hur många tusen som nu förhoppningsvis får avsluta sin anställning så är det som vanligt att bara invänta vilka nya ”jobbsysselsättningar” som erbjuds de stackare, som under många år suttit på den nu avsågade grenen.  

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar