Arbetsförmedlingen – VÄRSTINGMYNDIGHETEN – korthuset som börjat blåsa bort ur tiden

Arbetsförmedlingen – VÄRSTINGMYNDIGHETEN – korthuset som börjat blåsa bort ur tiden

Det gigantiska korthuset arbetsförmedlingen som i decennier tvingats sig på den svenska klarblåa himlen, är nu kanske ÄNTLIGEN på väg att kollapsa helt.    

Arbetsförmedlingen har lagt varsel av 4500 anställda och beslutat att lägga ner 130 kontor i landet av totalt 242 kontor runt om i Sverige.

Att myndigheten fått överleva i decennier efter decennier är för mig ett tecken på att Sverige har tappat greppet över förmågan att skapa reella JOBB som är behövd av landet.  

Jag har skrivit många artiklar om vad jag kallar Arbetsförmedlingen – VÄRSTINGMYNDIGHETEN. Ni kan gå in på blåslampans startsida och söka på arbetsförmedlingen så kommer alla artiklar upp. En tidigare artikel om korthuset Arbetsförmedlingen var den 7 september 2015 med rubriken – Arbetsförmedlingen – VÄRSTINGMYNDIGHETEN – ett korthus på väg att ramla ihop – och kan läsas påhttp://xn--blslampan-62a.se/?p=4079

Jag är nu nyfiken på att se och uppleva vilka respiratorsysselsättningar som skall uppfinnas till de stackars 4500 som åker ut i kylan på arbetsförmedlingen. Det är med samma spända förväntan jag vill se vad som händer med de hundratal i Kiruna som fått gå från Radiotjänst. Läs min artikel om respiratorföretaget Radiotjänst – Radiotjänst sorti skapar bara ny onödig sysselsättning- INTE JOBB  – http://xn--blslampan-62a.se/?p=6145

Arbetsförmedlingen återigen ett av statens många korthus, som nu är på god väg att rasa ihop. Jag anser det vara mycket bra när ett dåligt och skamligt Sverigebygge rasar ihop!

Solida hus på fast grund och reella JOBB  –  Det är vad Sverige behöver!

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar