Liberalerna saknar moral och etik hos flera av deras politiker

Liberalerna saknar moral och etik hos flera av deras politiker

Att politiska skandaler förekommer är för mig och andra inte alls överraskande, orsakerna är självklart många och varierar med politikernas uppfinningsrikedom. Detta trots att de som provar sig fram på orena och otillåtna vägar löper stor risk att bli avslöjad. Ofta så är det en ren slump som leder fram till ett avslöjande.

Blåklinten i Liberalerna ser blek och dyster ut, färgen är för mig alltid urvattnad och blek.

Jag tvingas tyvärr se hur den grundmurade moral och etik som varit ett signum i Sverige nu sönderfaller i en allt snabbare takt. Det är i det officiella Sverige som växtkraften verkar som allra starkast. Allt från den folkliga högborgen Riksdagen och dess 349 ledamöter som skall spegla ett genomsnitt av landets befolkning. Så menar jag är det inte, huvuddelen av svenska folkets etik och moral står fortfarande högt hos mig.

Att de nu aktuella skandalerna inom liberalerna skulle bidra till ett bättre förtroende för politiker torde knappast vara värd att ta ur munnen. Det är helt enkel skamligt och ett förödande slag mot ett öppet och demokratiskt samhälle.

Riksdagsledamoten Emma Carlsson Löfdahl som blev invald för liberalerna utnyttjar nu riksdagens gamla regelverk och sitter kvar på sin stol riksdagsstol som politisk vilde, (förmodligen hela mandatperioden ut). Därmed kan hon inkassera pension från riksdagen till sin 65 års dag.

Emma Carlsson Löfdahl utreds nu av åklagare om det har begåtts är något brott. Fortsättning följer.

Det √§r god, sund och h√•llbar tillv√§xt Sverige beh√∂ver ‚Äď inte missv√§xt och avsaknad av moral och etik hos f√∂rtroende valda

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar