ÅTERIGEN ynkligt att höra Mikael Damberg vara oförskämd och nedlåtande mot viss riksdagspartier

ÅTERIGEN ynkligt att höra Mikael Damberg vara oförskämd och nedlåtande mot viss riksdagspartier

Det är mycket tråkigt att behöva höra en minister i Sveriges regering totalt såga av grenen för att bjuda in riksdagspartiet Sverigedemokraterna (SD) till samtal tillsammans med övriga riksdagspartier.  Men så fungerar vissa personer, man tror sig kunna isolera, och helt utestänga de som inte har samma ideologiska syn som de själva.

Jag kan med fruktan känna vänstervindarna blåsa sig starkare och starkare även i vårt land och som med fasa och rädsla för mig tillbaka till kommunistländer där jag under årtionden försökte arbeta och bedriva företag.

Det är ytterligare ett bidrag till att försvaga det som finns kvar av svenska folkets demokrati, som i stället borde stärkas.

Nåväl det är inte första gången jag höjer på ögonbrynen eller sätter kaffet i vrångstrupen när det gäller ministern Mikael Damberg.  Läs min artikel från den 17 december 2014 med rubriken: Ynkligt att höra Mikael Damberg tala om svensk export och Business Sweden – http://xn--blslampan-62a.se/?p=4314

Det enda som jag anser Mikael Damberg nu skall göra, är att be om ursäkt för sitt uttalande att SD som parti inte är välkommen till samtal. Det är det minsta som svenska folket har rätt att fordra av en svensk minister.

Är inte Damberg beredd att först be om ursäkt, och därefter ändra sitt beslut och bjuda in samtliga åtta riksdagspartier till samtalen. Om så inte sker så är det i allra högsta grad statsminister Stefan Löfven, som får ta över dirigentpinnen och rätta till detta övergrepp på vad jag menar hela svenska folket.

Alla svar eller uteblivna svar i denna tråd kan komma att redovisas på bloggen.

Varma JOBB- och tillväxthälsningar

Blåslampan som brinner för ett demokratiskt och i alla delar bättre Sverige

Kjell Strandberg
Global tillväxtentreprenör

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar