Många mindre företag lutar sig åt att få offentliga bidragspengar

Många mindre företag lutar sig åt att få offentliga bidragspengar

Det blir allt fler både mindre och medelstora företag som har sin verksamhet och affärsidé i många fall riktad mot de offentliga bidrags- och stödpengar, alltså våra skattepengar. Det kan och skall aldrig accepteras. Det motverkar den kreativitet som alltid har varit grundfundamentet för det framgångsrika entreprenörskapet som Sverige varit känt för.
Jag kommer att ägna mig åt att lyfta fram alla företag i ljuset som jag menar inte har ett berättigande på den seriösa företagskartan. Eftersom jag är bosatt i Västerås kommun och har verkat här under mer än 40 år så är det naturligt att jag håller mig till Västerås. Men jag är alldeles övertygad att det i stort inte är annorlunda i någon av de andra 289 kommunerna, jag hoppas därför att finna entusiaster i andra kommuner som kan bevaka vad som händer i just deras kommun.

Kjell Strandberg

Detta inlägg var postat i alla kommuner, Riks. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar